2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Προτάσεις Δώρου
Κατηγορίες

Δώρο για τον κουμπάρο ή την κουμπάρα

07/02/2023


Ξεχάστε τις σκούπες-ρομπότ και τα κρυστάλλινα βάζα! Μην ψάχνετε για γκατζετάκια στο διαδίκτυο και προς Θεού- μη δώσετε στον κουμπάρο ή στην κουμπάρα σας μετρητά λες και είναι αυτός/η το βαφτιστήρι! Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που μπορούμε να έχουμε πάντα πάνω μας, να μας στολίζουν και να μας υπενθυμίζουν τις πιο σημαντικές μας στιγμές.
Για τους νεόνυμφους ή τους τυχερούς γονείς που θέλουν να επισφραγίσουν το μεγάλο γεγονός και τη νέα σχέση με τον άνθρωπο που τους έκανε οικογένεια, ένα αξεσουάρ, ένα κόσμημα ή κι ένα ιδιαίτερο, προσωπικό διακοσμητικό κομμάτι, είναι το ιδανικό δώρο. Χαρίστε τους δώρα πολυτελείας που θα περικλείσουν την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη σας. Στην kosmima24 προσφέρουμε κοσμήματα, αξεσουάρ και δώρα για κάθε στυλ και περίσταση. Από το πλάνο μας δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το δώρο για τον κουμπάρο ή την κουμπάρα.

Δώρο για τον κουμπάρο
 
Παίξε safe με ρολόι
Η πιο δημοφιλής, και δικαίως, επιλογή για τον κουμπάρο ή την κουμπάρα είναι ένα καλό ρολόι. Κάτι παραπάνω από αξεσουάρ και κάτι περισσότερο από ένα χρηστικό αντικείμενο για την καθημερινότητα. Το ρολόι είναι ένα πραγματικό κόσμημα στον καρπό του σύγχρονου άνδρα και της σύγχρονης γυναίκας. Τόσο για εσάς όσο για τον κουμπάρο ή την κουμπάρα σας θα είναι ένα διαχρονικό ενθύμιο της πιο ευτυχισμένης μέρας που ζήσατε μαζί. Στο kosmima24 διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σε επώνυμες μάρκες ανδρικών και γυναικείων ρολογιών που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Προτιμήστε ρολόγια με μέση διάμετρο και αντίστοιχο φαρδύ λουρί για τον πιο λεπτό γυναικείο καρπό και πιο διακριτικά ρολόγια με λεπτό λουράκι για μεγαλύτερα, πιο πλούσια χέρια. Δέρμα ή μέταλλο, με έντονο χρώμα ή σε κλασσική γραμμή – όλα αυτά είναι διλήμματα αισθητικής που λύνονται μόνο σύμφωνα με την προτίμηση του καθενός. Βασίστε την επιλογή σας στο προσωπικό γούστο του κουμπάρου ή της κουμπάρα σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Δώρο για την Κουμπάρα
 
Οι εναλλακτικές που ξεχωρίζουν
Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη επιλογές τόσο για τον άνδρα όσο και την γυναίκα. Ανεξαρτήτως φύλου ένα βραχιόλι από πολύτιμο μέταλλο ή μια χρυσή καδένα για το λαιμό είναι ένα κόσμημα που ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Έτσι θα αναβαθμίσετε την εμφάνιση του νέου σας συγγενικού προσώπου με ένα συμβολικό, όμορφο και προσωπικό δώρο. Για τον κουμπάρο σας προτείνουμε επιπλέον ένα ζευγάρι επώνυμα μανικετόκουμπα για τις ξεχωριστές περιστάσεις ή ένα στιβαρό δαχτυλίδι που μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν του.
Παράλληλα, η κουμπάρα σας θα εκτιμήσει ένα πολυτελές μενταγιόν με ασορτί αλυσίδα ή κι ένα μοντέρνο ματάκι από πολύτιμο μέταλλο. Αυτό που πραγματικά αρμόζει στην περίσταση είναι να δείξετε πως νοιάζεστε για τον κουμπάρο ή την κουμπάρο σας, χαρίζοντάς του ένα δώρο από καρδιάς που ταιριάζει στα γούστα του και στις προτιμήσεις της.
Τέλος μία ακόμα εναλλακτική που αποδίδει τον σεβασμό σας απέναντι στην ιερότητα του νέου του/της ρόλου είναι να επιλέξετε για δώρο μία ασημένια εικόνα. Σύμβολο πίστης κι ευλογίας, οι διακοσμητικές ασημένιες εικόνες του kosmima24 θα εκφράζουν πάντα την ευγνωμοσύνη και αγάπη προς τη νέα σας οικογένεια. Ένα ιδιαίτερο δώρο για τον κουμπάρο και την κουμπάρα σας που θα ξεχωρίζει χάρη στον συμβολισμό και στην ομορφιά του.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG