Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία 8001102424  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
Κοσμήματα Επικοινωνία 2310 536 690  ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ.: 9:00 - 20:00 ΣΑΒ.:9:00 - 17:00
callout callout
 
Σύνολο: 0.00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνδεση Αγαπημένα
Κοσμήματα
2310 536 690

Τρόποι Αποστολής


Για αποστολές εσωτερικού ΔΩΡΕΑΝ

Το Kosmima24.gr συνεργαζόμενο με την ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών ΑCS και τις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, αναλαμβάνει να σας αποστείλει χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση, τα κοσμήματα που επιλέξατε εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτου ποσού. Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας καταστεί μη εφικτή, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές, επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος, το οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.
Δυνατότητα αποστολής από 1 έως 5 εργάσιμες μέρες. Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Για την Κύπρο

Το Kosmima24.gr, συνεργαζόμενο με τις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων EMS, σας ενημερώνει ότι τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 9€ με την υπηρεσία EMS για παραγγελίες κάτω των 200€ κι έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές άνω των 200€ η αποστολή κοσμημάτων στην Κύπρο θα πραγματοποιείται με την υπηρεσία EMS εντελώς δωρεάν.

Για το εξωτερικό

Για παραγγελίες κάτω των 200€:
Το Kosmima24.gr, συνεργαζόμενο με την υπηρεσία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ (SPM), με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες, σας ενημερώνει ότι τα έξοδα αποστολής είναι 19€ για παραγγελίες κάτω των 200€. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε 11€ μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 200€, όπου το δέμα σας θα αποσταλεί συστημένο με τα ΕΛΤΑ και παράδοση από 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες άνω των 200€:
Τα έξοδα αποστολής είναι 11€ για παραγγελίες άνω των 200€ με την υπηρεσία SPM και χρόνο παράδοσης από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ενώ μπορείτε να απαλλαγείτε από τα έξοδα μεταφορικών αν επιλέξετε αποστολή με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ (5 έως 8 εργάσιμες μέρες).
Τεχνική Υποστήριξη
Δωρεάν Αποστολή
Επιστροφή Χρημάτων
cards
Back to top