Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία 8001102424  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
Κοσμήματα Επικοινωνία 2310 536 690  ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ.:9:00 - 20:00 ΣΑΒ.:9:00 - 17:00
callout callout
 
Σύνολο: 0.00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνδεση Αγαπημένα
Κοσμήματα
2310 536 690

Ρολόγια Konaby

line
» Αρχική » Ρολόγια » Kronaby
Η Kronaby αποτελεί ένα νέο brand που έχει μπει δυναμικά στον χώρο των ρολογιών! Δεν είναι απλά όμως ένα ρολόι όπως τα υπόλοιπα διότι στόχος του είναι να προσφέρει υπηρεσίες περισσότερες από αυτές που μπορείτε να φανταστείτε Η εταιρεία αυτή έχει δημιουργήσει μία σειρά ρολογιών όπου ο σχεδιασμός τους χαρακτηρίζεται από φινέτσα και σοβαρότητα. Παρόλα αυτά η μαγεία βρίσκεται στο εσωτερικό τους και αφορά τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν επιτευχθεί. Κάποιες από αυτές είναι ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας, ο σιωπηλός συναγερμός, η διαχείριση κλήσεων του τηλεφώνου καθώς και σύνδεση του ρολογιού με άλλες εφαρμογές του κινητού όπως η κάμερα, οι χάρτες, η μουσική κα. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Kronaby App η οποία είναι συμβατή με Android 5.0 & iOS 9 (καθώς και μεταγενέστερες). Η Kronaby πλέον δεν προσφέρει απλά ένα ρολόι, ένα αξεσουάρ μόδας αλλά ένα εργαλείο που θα διευκολύνει τον τρόπο ζωής σας με διάφορους τρόπους!
Μέσα από το Kosmima24.gr έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε όλη την σειρά ρολογιών της Kronaby & να επιλέξετε το αγαπημένο σας! Σας περιμένουμε!
Φίλτρα
Δες τις κατηγορίες  Δες τις κατηγορίες
Φύλο


Μέταλλο


Χρώμα


Πέτρες


Video
Τιμές


Εύρος τιμώνΗ Kronaby αποτελεί ένα νέο brand που έχει μπει δυναμικά στον χώρο των ρολογιών! Δεν είναι απλά όμως ένα ρολόι όπως τα υπόλοιπα διότι στόχος του είναι να προσφέρει υπηρεσίες περισσότερες από αυτές που μπορείτε να φανταστείτε Η εταιρεία αυτή έχει δημιουργήσει μία σειρά ρολογιών όπου ο σχεδιασμός τους χαρακτηρίζεται από φινέτσα και σοβαρότητα. Παρόλα αυτά η μαγεία βρίσκεται στο εσωτερικό τους και αφορά τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν επιτευχθεί. Κάποιες από αυτές είναι ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας, ο σιωπηλός συναγερμός, η διαχείριση κλήσεων του τηλεφώνου καθώς και σύνδεση του ρολογιού με άλλες εφαρμογές του κινητού όπως η κάμερα, οι χάρτες, η μουσική κα. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Kronaby App η οποία είναι συμβατή με Android 5.0 & iOS 9 (καθώς και μεταγενέστερες). Η Kronaby πλέον δεν προσφέρει απλά ένα ρολόι, ένα αξεσουάρ μόδας αλλά ένα εργαλείο που θα διευκολύνει τον τρόπο ζωής σας με διάφορους τρόπους!
Μέσα από το Kosmima24.gr έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε όλη την σειρά ρολογιών της Kronaby & να επιλέξετε το αγαπημένο σας! Σας περιμένουμε!
Αριθμός προϊόντων: 0
ΤΙΜΗ  
sort
sort
ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ  
15 |
30 |

θέλετε να μας γνωρίσετε
Θα σας μάθουμε τα πάντα για το κόσμημα
ΡΟΛΟΓΙΑ KRONABY

Μέσα από το Kosmima24.gr έχετε την δυνατότητα πλέον να προμηθευτείτε την νέα συλλογή ρολογιών Kronaby! Μία νέα σειρά προϊόντων που ήρθαν για να μείνουν και αυτό γιατί έχουν να σας προσφέρουν κάτι το διαφορετικό! Με βάση τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με το κινητό σας! Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει για οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίσετε προκειμένου να σας εξασφαλίσει μία μοναδική εμπειρία ως χρήστη ενός ρολογιού Kronaby. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό! Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το δικό σας ρολόι Kronaby!Τεχνική Υποστήριξη
Δωρεάν Αποστολή
Επιστροφή Χρημάτων
cards
Back to top