2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Προτάσεις Δώρου
Κατηγορίες

Δώρο Επετείου

13/01/2023


Δώρο επετείου: Οι πιο εντυπωσιακές ιδέες δώρων για την πιο ρομαντική στιγμή της σχέσης σας
Οι επετειακές ημερομηνίες γνωριμίας ή γάμου είναι η καλύτερη αφορμή για να ανανεώσετε τη σχέση με τον άνθρωπό σας και να του δείξετε την αγάπη σας. Δεν είναι μία ακόμη υποχρέωση μέσα στη χρονιά, αλλά μία ευκαιρία για να κάνετε μαζί κάτι ξεχωριστό έξω από τη ρουτίνα των υπόλοιπων ημερών. Κι όσον αφορά στο αναμνηστικό της επετείου, έχουμε να σας προτείνουμε τα πιο όμορφα δώρα για την περίσταση.
Επιλέγοντας ένα κόσμημα για δώρο επετείου, προσφέρετε στον/ην σύντροφό σας ένα πολύτιμο στολίδι, ενώ ταυτόχρονα επισφραγίζετε τη στιγμή και φυλάτε την ανάμνηση σε ένα καλαίσθητο αντικείμενο που μπορεί να έχει πάντα επάνω του/ης. Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που μας «μένουν» ως φυλαχτό των πιο όμορφων και σημαντικών στιγμών μας.
«Τοτέμ» αγάπης και αφοσίωσης από το Kosmima24
Όπως είναι αναμενόμενο, οι επιλογές για δώρο επετείου σε γυναίκα είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Ίσως η πρώτη σκέψη να είναι ένα δαχτυλίδι και αν αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της αγαπημένης, φυσικά σας ενθαρρύνουμε να το επιλέξετε και να δείξετε έτσι ότι προσέχετε και λαμβάνετε υπόψη σας τις προτιμήσεις της. Άλλωστε, τι πιο όμορφο από το να σε προσέχουν και να σε αποδέχονται γι’ αυτό που είσαι;

Κοσμήματα Kosmima24
 
Κι ενώ τα διαμάντια είναι παντοτινά, οι επιλογές σας στα δαχτυλίδια εκτείνονται σε μία μεγαλύτερη γκάμα εναλλακτικών σε σχέδια, μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Μία κλασική επιλογή είναι τα δαχτυλίδια της αιωνιότητας. Συνήθως διαθέτουν σε όλη την περίμετρό τους μικρά ισομεγέθη διαμάντια και ο τέλειος κύκλος που διαγράφουν συμβολίζει την αιώνια αγάπη. Οι πιο σύγχρονες εκδοχές αυτού του δαχτυλιδιού μπορεί να έχουν άλλου είδους πέτρα, από το απλό αλλά πολύ εντυπωσιακό διαφανές ζιργκόν μέχρι χρωματιστά κρύσταλλα στη μισή περίμετρο του δαχτυλιδιού. Η στρογγυλάδα των δαχτυλιδιών αυτών προσδίδει μία ιδιαίτερη θηλυκότητα στο κόσμημα, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο γυναικείο κοινό. Ένα ακόμη ευέλικτο κόσμημα για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις είναι τα παντατίφ. Από το πιο περίτεχνο σχέδιο ως την πιο καθαρή πέτρα κι από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα ως τα πιο διαχρονικά δεσίματα, οι επιλογές σας είναι πολλές. Σας προτείνουμε να επιλέξετε σύμφωνα με το γούστο της καλής σας, έχοντας στο νου σας π.χ. το αγαπημένο της χρώμα ή το πιο πολυφορεμένο της αξεσουάρ. Πάντως όποια κι αν είναι η προτίμησή της, να ξέρετε πως το παντατίφ είναι ένα πολύ ευέλικτο αξεσουάρ, καθώς μπορεί να φορεθεί με χρυσή ή ασημένια αλυσίδα σε κάποιο επίσημο γεγονός και με δερμάτινο κοντό λουράκι για πιο casual εμφανίσεις, αλλάζοντας ανά περίσταση, ύφος ώστε να ταιριάζει με την κάθε εμφάνιση.
Εάν το δώρο επετείου προορίζετε για τον κύριο της καρδιάς σας, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα κλασικό ρολόι με μεταλλικό ή δερμάτινο λουράκι που θα του δείχνει την ώρα για να γυρίσει κοντά σας! Το ρολόι δεν είναι πλέον απλά ένα χρηστικό εργαλείο αλλά και ένα πολύτιμο αξεσουάρ που μπορεί να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν στην εμφάνισή του. Γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να επενδύσετε όσο χρόνο χρειάζεται, για να επιλέξετε το ιδανικό ρολόι για τον αγαπημένο σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρουμε μία πληθώρα επιλογών και εγγυόμαστε πως ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το δώρο της επετείου σας.
Μια και μιλήσαμε όμως για δηλωτικά αξεσουάρ, δε γίνεται να παραλείψουμε μία πιο τολμηρή επιλογή: το δαχτυλίδι τύπου chevalier. Συνήθως φοριέται στο μικρό δάχτυλο του χεριού και μέχρι πρόσφατα συνιστούσε σύμβολο ισχυρού στάτους. Παραμένει ως σήμερα ένα εντυπωσιακό κόσμημα και μπορείτε να το βρείτε σε διαφορετικά μέταλλα και με διαφορετικά σχέδια στην μπροστινή τους όψη. Σας προτείνουμε ροζ χρυσό και μίνιμαλ σχέδια με μονόγραμμα ή σύμβολα για τους νεαρούς και πιο μοντέρνους άντρες και πιο κλασσικά χρυσά δαχτυλίδια με εντυπωσιακές πέτρες με ματ υφή για πιο ώριμους κυρίους.
Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ανακαλύψτε μια εντυπωσιακή γκάμα σε σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Κάθε παραγγελία σας συσκευάζεται με επιμέλεια σε θήκη δώρου και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα. Εξερευνήστε τα προϊόντα μας και ανακαλύψτε σήμερα κιόλας το ιδανικό δώρο επετείου.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG