2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Συχνές Ερωτήσεις
Κατηγορίες

Σχετικά με τις αποστολές

09/12/2021


  • Πόσο κοστίζουν τα έξοδα μεταφοράς;
Για αποστολές εσωτερικού τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Μέσα από την συνεργασία μας με την ACS και τα Elta Courier σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε με τρόπο που εσείς θέλετε να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές, επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος αξίας 5€ (και μόνο στην περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή μέσω ACS).
Για αποστολές στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 9€ με την υπηρεσία EMS για παραγγελίες κάτω των 200€ κι έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές άνω των 200€ η αποστολή κοσμημάτων στην Κύπρο πραγματοποιείται πάλι με την υπηρεσία EMS εντελώς δωρεάν. Στην περίπτωση της αποστολής ενός δέματος στην Κύπρο δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.
Για τις αποστολές στο εξωτερικό αν η παραγγελία σας είναι κάτω των 200€ τότε μπορείτε να επιλέξετε να σας παραδοθεί το δέμα με απλό ταχυδρομείο με επιπλέον κόστος 11€ ή με την υπηρεσία SPM (1-3 εργάσιμες παράδοση) και κόστος 19€. Για παραγγελίες 200€ και άνω η επιλογή των ΕΛΤΑ (απλού ταχυδρομείου) είναι δωρεάν ενώ το κόστος αποστολής με την SPM υπηρεσία διαμορφώνεται στα 11€.
  • Σε πόσο καιρό θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη,  αν πρόκειται για αποστολής εντός Ελλάδος  θα χρειαστεί 1 με 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα την περιοχή σας) για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αν πρόκειται για εξωτερικό θα χρειαστεί  2 με 8 εργάσιμες μέρες (ανάλογα την μέθοδο αποστολής επιλέξετε). Φυσικά σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το είδος του προϊόντος που θα επιλέξετε καθώς για παράδειγμα οι βέρες κατασκευάζονται εξαρχής για εσάς οπότε χρειαζόμαστε συνήθως 5 εργάσιμες μέρες μόνο για την κατασκευή!
  • Τι θα μπορούσε να καθυστερήσει την παραγγελία μου;

Κάτι που θα μπορούσε να καθυστερήσει την παραγγελία σας είναι το κόσμημα που έχετε επιλέξει να μην είναι ετοιμοπαράδοτο.  Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προωθήσουμε την παραγγελία σας είτε στο εργαστήριο μας είτε στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εργαστηρίων που διατηρούμε κάτι που απαιτεί  1 με 4 εργάσιμες μέρες  παραπάνω προκειμένου να γίνει η κατασκευή του κοσμήματος.  Επίσης, κάτι άλλο που θα μπορούσε να καθυστερήσει την παραγγελία σας είναι αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ( π.χ. χωριά ). Σε αυτή  την περίπτωση θα χρειαστούν  1 με 2 εργάσιμες μέρες  παραπάνω,  ώστε να σας παραδώσει η αντίστοιχη courier το δέμα σας.
  • Πως μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου;

Εφόσον κατά την εκτέλεση της παραγγελία σας συμπληρώσατε email  σας τότε μόλις γίνει η αποστολή των προϊόντων σας θα λάβετε με email τον κωδικό της αποστολής με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να εντοπίσετε που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σας. Εάν δεν έχετε καταχωρήσει στα στοιχεία σας το e-mail σας μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο (8001102424 για σταθερά και 2310536690 για κινητά) για να σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής.
  • Χρειάζεται να υπογράψω για την παράδοση;

Για λόγους ασφαλείας, η υπογραφή σας είναι απαραίτητη σε κάθε παράδοση. Ειδικά όμως, όταν η πληρωμή της παραγγελίας σας έχει προηγηθεί της παράδοσης (έγινε για παράδειγμα έγινε μέσω πιστωτικής, κατάθεσης ή paypal) τότε είναι απαραίτητη και η ταυτοποίησή σας με την επίδειξη την αστυνομικής σας ταυτότητας.
  • Απουσίαζα την ώρα της παράδοσης. Τώρα τι πρέπει να κάνω;

Εάν δεν είστε παρών την ώρα της παράδοσης, η υπηρεσία μεταφοράς θα αφήσει ένα σημείωμα για εσάς, όπου θα αναγράφεται το κατάστημα που σας εξυπηρετεί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, από όπου μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας, κατόπιν συνεννόησης.
  • Μπορώ  να αλλάξω την διεύθυνση παράδοσής μου;

Σε γενικές  γραμμές ετοιμάζουμε την παραγγελία ΑΜΕΣΑ. Αυτό όμως δεν σημαίνει  ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την διεύθυνση παράδοσης οποιαδήποτε στιγμή που το επιθυμείτε, ακόμα και στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα μας (8001102424 για σταθερά ή στο 2310536690 για κινητά) ή στο info@kosmima24.gr.
  • Τι είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές;

Οι δυσπρόσιτες περιοχές είναι συνήθως κάποιες περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από το κοντινότερο κατάστημα courier που τους εξυπηρετεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στην περίπτωση που επιλέξετε να σας παραδώσει το δέμα η ACS να υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση της τάξης των 5€, ενώ αν επιλέξετε την Elta courier Πόρτα - Πόρτα να σας παραδοθεί το δέμα μέσω ταχυδρομείου. Και στις 2 περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση.

  • Τι συμβαίνει στην περίπτωση που χαθεί ένα δέμα που περιμένω;

Σε περίπτωση που χαθεί μία αποστολή που είναι να παραλάβετε δεν φέρετε καμία ευθύνη. Η ομάδα του kosmima24.gr θα επιλύσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και θα σας στείλει εκ νέου την παραγγελία σας χωρίς καμια επιβάρυνση!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG