Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία 8001102424  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
Κοσμήματα Επικοινωνία 2310 536 690  ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ.: 9:00 - 20:00 ΣΑΒ.: 9:00 - 17:00
0
callout callout
 
Σύνολο: 0.00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
Σύνδεση Αγαπημένα
Κοσμήματα
2310 536 690

Χρυσές Βέρες

» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Σχετικά με Βέρες


30/03/2017
Χρυσές Βέρες

Χρυσές Βέρες

Οι
χρυσές βέρες τείνουν να γίνουν η συνηθέστερη επιλογή ενός μελλόνυμφου ζευγαριού, καθότι η παράδοση επιτάσσει για τον γάμο τις κλασικές χρυσές bull βέρες. Οι χρυσές βέρες, γενικότερα, ανεξαρτήτως σχεδίου και σύμφωνα με την κοινή γνώμη, αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή λόγω παράδοσης, αρκεί να ταιριάζουν χρωματικά με την επιδερμίδα μας. Σε σταρένιες επιδερμίδες, για παράδειγμα, προτιμάται μια χρυσή βέρα.

Κλασικές σκαλιστές βέρες σε χρυσό χρώμα θα δούμε επίσης να φοριούνται πολύ συχνά κάνοντας απλώς μια αναδρομή στο παρελθόν.

Χρυσές bull βέρες έχουμε σε διάφορα πλάτη ξεκινώντας από το μικρότερο στα 2,0 mm και φτάνοντας μέχρι και τα 6,0 mm. Η επιλογή του σωστού πλάτους στη βέρα εξαρτάται από τον τύπο των δαχτύλων μας και φυσικά από την προσωπική αίσθηση του γούστου μας. Για παράδειγμα, αν έχουμε μακριά δάχτυλα ή μεγάλα χέρια είναι προτιμότερο να επιλέξουμε ένα φαρδύτερο μέγεθος που θα αναδείξει τα χέρια μας. Στην κλασική bull βέρα, λόγω ομοιογένειας σχεδίου, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πλάτους βέρας για το ζευγάρι. Για παράδειγμα, αν κάποια κυρία έχει πολύ λεπτά δάχτυλα σε αντίθεση με τον σύντροφό της που μπορεί να έχει μεγάλα χέρια, είναι εφικτό η γυναικεία βέρα να κατασκευαστεί στα 2,0 ή 2,5 mm, ενώ η ανδρική βέρα στα 5,5 με 6,0 mm. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα, έχοντας σε διαφορετικά πλάτη ακριβώς τις ίδιες βέρες.
Η κλασική χρυσή βέρα, μολονότι απλή, παραμένει πάντοτε κομψή και διαχρονική επιλογή. Έτσι, λοιπόν, για τους λάτρεις της φινέτσας ενός απλού σχεδίου όπως η bull βέρα, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πετρών ζιργκόν στη γυναικεία βέρα.
Μια κλασική χρυσή βέρα επίσης μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη λάμψη και κομψότητα, αν προσθέσουμε διαμαντάκια πάνω της. Με μικρά διαμάντια 0,01 και 0,02 ct, μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη αξία στη γυναικεία βέρα, την ίδια στιγμή που θα την αποκτήσετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Εγγύηση κατασκευαστή - Πιστοποίηση σε όλα τα προϊόντα
« Επιστροφή
Τεχνική Υποστήριξη
Δωρεάν Αποστολή
Επιστροφή Χρημάτων
cards
Back to top