2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τις Βέρες
Κατηγορίες

Βέρες Δίχρωμες

07/12/2020



Οι δίχρωμες βέρες είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή σε βέρες γάμου–βέρες αρραβώνα, καθότι παλαιότερα, συνηθιζόταν τα ζευγάρια να προτιμούν τις μονόχρωμες βέρεςΣτις βέρες γάμου η διχρωμία μπορεί να ποικίλει σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Δηλαδή, μια βέρα μπορεί να κυκλοφορήσει με συνδυασμό χρυσού και ροζ gold, χρυσού και λευκόχρυσου ή λευκόχρυσου και ροζ, αναλόγως την αισθητική και το προσωπικό γούστο του κάθε ζευγαριού. Ένα παράδειγμα δίχρωμης βέρας με συνδυασμό χρυσού και λευκόχρυσου είναι οι βέρες γάμου με κωδικό BRS0107D.

Ένα άλλο σχέδιο δίχρωμης βέρας εξίσου υπέροχο, αλλά με συνδυασμό λευκόχρυσου και ροζ gold, αποτελούν οι βέρες αρραβώνα με κωδικό BR0293.

Οι δίχρωμες βέρες γάμου, επίσης μπορούν να θεωρηθούν ως μια ουδέτερη λύση, στην περίπτωση κατά την οποία ένας άντρας θα προτιμούσε λευκόχρυσο, ενώ η σύντροφός του χρυσό και το αντίστροφο. Για παράδειγμα, σε μία βέρα που η βάση της είναι λευκόχρυση με σχέδιο από χρυσό, όπως στη βέρα με κωδικό
BR0181, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα φυσικό, με συνέπεια ακόμα και οι λάτρεις ενός λευκόχρυσου σχεδίου να μην μπορούν να αντισταθούν σε αυτή τη βέρα.


Οι δίχρωμες χρυσές βέρες είναι πολύ εντυπωσιακές, καθώς προσφέρονται μέσα από μοναδικά σχέδια, τα οποία υπό άλλες συνθήκες (αν ήταν μονόχρωμες δηλαδή) δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, όπως για παράδειγμα οι βέρες γάμου με κωδικό BR0399. Ένα ζευγάρι, που λατρεύει τα πιο σύγχρονα σχέδια και θέλει να επενδύσει σε βέρες γάμου, καθώς οι βέρες αποτελούν χρυσό κόσμημα με διαχρονική και συναισθηματική αξία, που συνοδεύει κάθε ζευγάρι για όλη τους τη ζωή, μπορεί να επιλέξει δίχρωμες βέρεςΩστόσο, οι δίχρωμες βέρες απευθύνονται και σε ζευγάρια που προτιμούν κλασικά, πατροπαράδοτα σχέδια, όπως η βέρα με κωδικό προϊόντος BRS0101, η οποία πρόκειται για την κλασσική χρυσή ή λευκόχρυση bull βέρα με μια μικρή παραλλαγή. Είναι πάλι η κλασσική bull βέρα από χρυσό και λευκόχρυσο 14 καρατίων.

 
Οι βέρες γάμου, από την στιγμή που πρόκειται να μας συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μας, θα πρέπει να επιλεχθούν έπειτα από λεπτομερή έρευνα του ζευγαριού για το τι πραγματικά θέλει, τι είναι αυτό που του αρέσει, αυτό που πραγματικά του ταιριάζει χρωματικά και αν τελικά θα το βολέψει στην καθημερινότητά τους.
Για παράδειγμα μια βέρα από χρυσό 18 καρατίων θα ήταν άβολη για ένα ζευγάρι που ασχολείται με χειρωνακτικές εργασίες. Για έναν άντρα, που εργάζεται πχ ως μηχανικός, μια 18άρα βέρα θα ήταν ακατάλληλη, καθώς λόγω της φύσης της δουλειάς του, η βέρα θα εκτίθονταν σε μόνιμη φθορά με κίνδυνο αλλοίωσης. Όλα τα κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων, άλλωστε, είναι πιο ευπαθή, καθώς ο χρυσός ως υλικό είναι μαλακός. Πόσο μάλλον μια βέρα, η οποία φοριέται στο χέρι και αντιμετωπίζει κακουχίες περισσότερο από κάθε άλλο κόσμημα (ειδικά σε χτυπήματα). Έτσι λοιπόν έχοντας καταλήξει στα καράτια που επιθυμούμε να κατασκευαστούν οι βέρες μας, φτάνουμε στο σημείο όπου επιλέγουμε το σχέδιο. Σε αυτήν την φάση δεν είναι καθόλου απίθανο ένα ζευγάρι να επιλέξει διαφορετικές βέρες γάμου-βέρες αρραβώνα, αν δεν μπορεί να καταλήξει σε κοινή επιλογή σχεδίου. Συνήθως οι άντρες θέλοντας μια πιο απλή βέρα για την καθημερινότητά τους, συγκλίνουν προς ένα λιτό, κλασικό σχέδιο βέρας, ενώ αντίθετα οι γυναίκες σε μια περιπλοκότερη βέρα. Συνεπώς, δεν θα ήταν καθόλου παράδοξο να κάνουμε τον εξής συνδυασμό σε βέρες:
 

Υπέροχη χρυσή και δίχρωμη βέρα για το γάμο σας! Δημιουργήστε έτσι το δικό σας μοναδικό ζευγάρι βέρες γάμου στο kosmima24.gr!
 

Ένας εξίσου καταπληκτικός συνδυασμός λευκόχρυσης και δίχρωμης βέρας από χρυσό 14 καρατίων στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. 
Οι βέρες αυτές μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι δεν έχουν μεγάλη απόκλιση σχεδίου μεταξύ τους. Αντιθέτως είναι η κλασική βέρα η οποία υπέστη μια μικρή αλλαγή όσον αφορά τη γυναικεία βέρα. Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι θα μπορούσε να ταιριάξει αρμονικά και πολύ όμορφα με μια δίχρωμη βέρα. Για το λόγο αυτό, πριν αγοράσουμε τις βέρες για το γάμο ή τον αρραβώνα, θα ήταν συνετό να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και το μονόπετρο που έχουμε ή πρόκειται να αποκτήσουμε. Επειδή οι βέρες γάμου αποτελούν κάτι πολύ προσωπικό για το οποίο πρέπει να έχει λόγο αποκλειστικά και μόνο το ίδιο το ζευγάρι, ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα, δείξτε μας το σχέδιο που λατρέψατε και εμείς θα το κατασκευάσουμε όπως ακριβώς σας αρέσει. Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βέρες γάμου σε μοναδικά σχέδια, σκαλιστές βέρες αρραβώνα και χειροποίητες βέρες στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG