2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τις Βέρες
Κατηγορίες

Ροζ Βέρες

15/02/2021


 
Ναι! Και γιατί όχι; Η απάντηση, δική σας!

Ροζ χρυσές βέρες γάμου, μια καταπληκτική επιλογή για το ωραιότερο γεγονός της ζωής σας. Μοντέρνα ή κλασικά σχέδια σε ροζ χρώμα από το ηλεκτρονικό καταστημα Kosmima24.gr είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή σε βέρες γάμου και βέρες αρραβώνα στην αγορά. Όταν όλα γύρω μας εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, γιατί εμείς να μην επιλέξουμε κάτι μοντέρνο και κομψό, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως είναι μια ροζ gold βέρα; Oι ροζ χρυσές βέρες γάμου και ροζ βέρες αρραβώνα μπορούν να φορεθούν τόσο από γυναίκες όσο κι από άντρες. Όταν λέμε ροζ βέρες γάμου, το χρώμα τους δεν είναι το έντονο ροζ, το ροζ παλ ή το έντονο ροζ προς φουξ. Το χρώμα στις ροζ βέρες γάμου είναι το ροζ του χαλκού.
Δηλαδή μια ροζ βέρα γάμου, χρωματικά δείχνει έτσι:

Η εικονιζόμενη είναι κλασική ροζ βέρα γάμου, μονό που αντί για χρυσό χρώμα, έχει κατασκευαστεί από ροζ χρυσό και δείχνει υπέροχη σε χάλκινο χρώμα. Για τους λάτρεις, δηλαδή, ενός κλασικού σχεδίου όπως η κλασική bull βέρα γάμου, καθώς για όσους θέλουν να συμβαδίσουν με την παράδοση πρωτοτυπώντας συγχρόνως, η παραπάνω βέρα αρραβώνων με κωδικό BRS0901PR θα αποτελούσε ιδανική πρόταση. Οι ροζ βέρες γάμου, ωστόσο, θα πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά με την επιδερμίδα μας. Παραδείγματος χάριν, οι ροζ βέρες γάμου, όπως και οι χρυσές βέρες αρραβώνα ταιριάζουν ιδιαίτερα σε σταρένιες και πιο σκούρες επιδερμίδες δημιουργώντας αρμονικό χρωματικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μια ροζ βέρα θα ταίριαζε χρωματικά εξίσου και σε λευκό τόνο επιδερμίδας που ροδίζει. Οι ροζ χρυσές βέρες γάμου, μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν και δίχρωμες, με συνδυασμό λευκόχρυσου και ροζ χρυσού όπως η εξής βέρα αρραβώνα:

http://www.kosmima24.gr/veres-gamoy---arravona/dixromes-veres-14-karatia_p_3782.html

Η συγκεκριμένη βέρα διαθέτοντας μοντέρνο σχεδιασμό και πιο τετραγωνισμένο design σε σχέση με τη κλασική bull βέρα, κερδίζει τις εντυπώσεις αποτελώντας μία βέρα-κόσμημα σε κάθε δάχτυλο. Από την άλλη μεριά, μην ξεχνάμε όμως ότι σε βέρες γάμου, ο ροζ χρυσός δε συνδυάζεται μόνο με λευκόχρυσο, αλλά και με χρυσό όπως στη βέρα με κωδικό προϊόντος BRS0130D:

 
 
Βέρα γάμου που αποτυπώνει αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων ροζ gold και χρυσού, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες βέρες γάμου. Μια δίχρωμη βέρα γάμου από ροζ-χρυσό και λευκόχρυσο μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα λευκόχρυσο μονόπετρο δαχτυλίδι, δίνοντας άλλη διάσταση στη βέρα και δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα (βλ. φωτογραφία παρακάτω).


&

(Δίχρωμη βέρα: κωδικός προϊόντος BR0294 και μονόπετρο δαχτυλίδι με μπριγιάν: κωδικός 015250 και στις δύο φωτογραφίες)

Ωστόσο, μια καθαρά ροζ Gold βέρα ταιριάζει εξίσου υπέροχα με ένα λευκόχρυσο μονόπετρο δαχτυλίδι. Και όχι μόνο…

Λόγω της καινοτομίας στην κατασκευή χρυσών κοσμημάτων, πλέον κατασκευάζονται και ροζ gold μονόπετρα δαχτυλίδια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν καταπληκτικά με μια ροζ gold βέρα γάμου, αλλά και με δίχρωμη βέρα αρραβώνων από ροζ χρυσό και λευκόχρυσο. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε έναν πολύ μοντέρνο συνδυασμό που περιλαμβάνει το μονόπετρο δαχτυλίδι με κωδικό 011108 και τη βέρα αρραβώνων BR0303.



Μια ροζ χρυσή βέρα γάμου, λόγω του χάλκινου χρώματός της, θα είναι και πιο ευκολοφόρετη από έναν άντρα, ο οποίος δεν είναι συνηθισμένος να φοράει κοσμήματα και δη, χρυσά κοσμήματα. Οι άντρες, συνήθως λόγω της ανοίκειας σχέσης τους με κοσμήματα, τείνουν να προτιμούν βέρες γάμου και βέρες αρραβώνων σε πιο ουδέτερες χρωματικά γραμμές, σε αντίθεση με τις χρυσές που κάνουν την παρουσία τους ιδιαίτερα αισθητή. Για παράδειγμα, μια βέρα όπως η BRS0900PR ή η BR0293, που είναι κλασικά σχέδια σε βέρες γάμου από neutral (ουδέτερα) χρώματα του χαλκού (γήινο) και του λευκόχρυσου (λευκό-ουδέτερο), μπορεί να τις υποστηρίξει καλύτερα ένας άντρας. Και επειδή οι βέρες γάμου είναι ένα είδος κοσμήματος που θα φοράμε για πάντα, είναι συνετό να επιλέξουμε βέρες με τις οποίες θα νιώθουμε πρωτίστως άνετα.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG