2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τον Σταυρό
Κατηγορίες

Σταυρός βάπτισης για κορίτσι

03/02/2019


 
Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι! Πώς να επιλέξω σταυρό βάπτισης;

Διαλέγοντας ένα σταυρό βάπτισης για κορίτσι, αυτό που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι το design του σταυρού. Για παράδειγμα, υπάρχουν σταυροί βάπτισης με μοντέρνο σχέδιο και σταυροί σε πιο κλασικό ύφος. Η πιο ασφαλής επιλογή για μια βάπτιση κοριτσιού είναι ένας κλασικός σταυρός με κάποια διακοσμητικά στοιχεία όπως ζιργκόν πέτρες.
 
 

Αυτός ο σταυρός βάπτισης από χρυσό 14 καρατίων είναι ένα κλασικό σχέδιο που διαθέτει κάποια μοντέρνα στοιχεία πάνω του, όπως οι ανάγλυφες καρδούλες στολισμένες με πέτρες ζιργκόν. Ένας τέτοιος βαπτιστικός σταυρός είναι ένα κλασικό κομμάτι, το οποίο θα φορεθεί από ένα κορίτσι τόσο στην εφηβική όσο και σε πιο ώριμη ηλικία.
Ωστόσο, ένας βαπτιστικός σταυρός όπως το προϊόν με κωδικό 014352 ξεφεύγει από τον κλασικό βαπτιστικό σταυρό, έχοντας πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό στυλ, με άψογο design και χρυσό σύρμα τυλιγμένο στα δυο του άκρα. Ο βαπτιστικός σταυρός παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να επιλέγεται από τον νονό ή τη νονά αναλόγως την αισθητική και το γούστο του σύμφωνα με το έθιμο.
Σε ένα βαπτιστικό σταυρό, εκτός από το design και το στυλ του, θα πρέπει να προσέξουμε τις διαστάσεις του κοσμήματος-σταυρού. Σε βαπτίσεις, το σύνηθες είναι οι διαστάσεις του βαπτιστικού σταυρού να κυμαίνονται στα παρακάτω επίπεδα:
 

Αυτός ο βαπτιστικός σταυρός έχει ύψος 34.0 mm μαζί με τον κρίκο του και πλάτος 18.0 mm. Χονδρικά ο σταυρός αυτός είναι τρεισήμισι πόντους στο ύψος του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένας αξιοπρεπέστατος βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι. Άλλωστε ένας μεγαλύτερος σταυρός βυζαντινού τύπου θεωρείται ξεπερασμένος και καθόλου ευκολοφόρετος, ακόμα και από μια ώριμη γυναίκα. Για το λόγο αυτό στο κατάστημά μας kosmima24.gr θα βρείτε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι που συνδυάζουν στυλ, νεανικότητα, άποψη, φινέτσα και πολυτέλεια, με όλα τα κομμάτια να είναι διαχρονικά με δυνατότητα να φορεθούν για πολλά χρόνια.
Ένας σταυρός χρυσός γυναικείος με μοναδικό στυλ, εκλεπτυσμένη επεξεργασία και απαράμιλλη ομορφιά είναι το προϊόν με κωδικό
015003, το οποίο πέρα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, είναι αρκετά ικανοποιητικό τόσο σε βάρος όσο και διαστάσεις.

Το τρίτο σημαντικό στοιχείο πριν την τελική επιλογή του σταυρού βάπτισης είναι τα καράτια του. Πρέπει, δηλαδή, να αποφασίσουμε αν θα επιλέξουμε ένα σταυρό 9, 14 ή 18 καρατίων. Το συνηθέστερο είναι ένα βαπτιστικός σταυρός 14 καρατίων, χωρίς αυτό να υποβαθμίζει έναν σταυρό 9 καρατίων. Άλλωστε, σκοπός του βαπτιστικού σταυρού είναι ο ιερέας να ευλογήσει το σταυρό που θα συνοδεύει το βρέφος σε όλη του τη ζωή. Έτσι, αναλόγως τα χρήματα που διατίθενται, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του σταυρού που σας αρέσει είτε στα 9, είτε στα 14 καράτια.
 
 
VS
 


Μια έξυπνη λύση όταν καλούμαστε να αγοράσουμε έναν κοριτσίστικο βαπτιστικό σταυρό ως νονοί, είναι ένα βαπτιστικό σετ που περιλαμβάνει κλασικό σταυρό με διαμάντια κοπής μπριγιάν από λευκόχρυσο 18 καρατίων με λευκόχρυση αλυσίδα 18Κ, όπως ο κωδικός
013429. Ο σταυρός αυτός είναι ένα κλασικό, διαχρονικό κομμάτι, το οποίο όχι μόνο θα φορεθεί τόσο από το ίδιο το κοριτσάκι, όσο και όταν αυτό γίνει γυναίκα, αλλά αργότερα θα αποτελέσει οικογενειακό κειμήλιο, το οποίο θα περνάει από γενιά σε γενιά. Ποια κοπέλα δε θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο κομψό κόσμημα-σταυρό;

Βαπτιστικός σταυρός Κ18 με μπριγιάν και αλυσίδα 18Κ


http://www.kosmima24.gr/stayroi-vaptisis---gamoy/vaptistikoi-stayroi-me-alysida/leykoxrysos-stayros-18-karatia-me-brilliants_p_5978.html
 
Σε ένα βαπτιστικό σταυρό για κοριτσάκι, ένας λιγότερο σημαντικός παράγοντας από τους παραπάνω, είναι το χρώμα του σταυρού, το οποίο εξαρτάται καθαρά από το προσωπικό γούστο του ανθρώπου που πρόκειται να βαπτίσει το παιδί. Για παράδειγμα, ο σταυρός με κωδικό 014966 είναι ο ίδιος σταυρός με τον κωδικό 012286 σε διαφορετικό χρώμα. Οπότε θεωρητικά αν έχουμε καταλήξει σε αυτό το σχέδιο μένει η αισθητική του/της νονού/νονά που θα καθορίσει το χρώμα του σταυρού.
VS 
Ένας βαπτιστικός σταυρός πρέπει να συνοδεύεται από αλυσίδα προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο βαπτιστικό πακέτοΕμείς φροντίσαμε γι’ αυτό και παραθέτουμε στην επίσημε ιστοσελίδα της εταιρείας σταυρούς βάπτισης με αλυσίδες (δικές μας προτάσεις) προκειμένου να έχετε ένα ολοκληρωμένο οικονομικό σετ βάπτισης, όπως αυτό με κωδικό 016178C.

 


Στο βαπτιστικό πακέτο για κορίτσι σας προτείνουμε σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή μια καταπληκτική αλυσίδα λαιμού στα 1,7 gr, που ταιριάζει απόλυτα με τον σταυρό και μπορεί να φορεθεί αργότερα από το ίδιο το κορίτσι.
Σε μία βάπτιση όμως πέρα από τα βαπτιστικά είδη πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τα δώρα του κουμπάρου-κουμπάρας. Ένα καταπληκτικό δώρο για τον νονό θα μπορούσε να είναι ένα οικονομικό ρολόι, ενώ για τη νονά είτε ένα ρολόι, είτε ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι. Βρείτε στο κατάστημά μας οικονομικά κοσμήματα για τον/την κουμπάρο/α σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και οικονομικά είδη βάπτισης.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG