2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τον Σταυρό
Κατηγορίες

Σταυρός Γάμου για Γυναίκα

16/03/2019


 
Σε έναν σταυρό αρραβώνα ή γάμου για γυναίκα το σημαντικότερο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, πριν τοn αγοράσουμε, είναι το design του σταυρού όπως επίσης αν ταιριάζει στο προσωπικό στυλ της κοπέλας για την οποία προορίζεται. Για παράδειγμα, μια κοπέλα με πιο ροκ στυλ θα υποστήριζε καλύτερα ένα σπαθάκι-σταυρό όπως το προϊόν με κωδικό 012292ο οποίος χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο του στυλ και το πρωτότυπο σχέδιό του.

Σε μια κυρία, ωστόσο, με πιο κλασικό στυλ θα ταίριαζε καλύτερα ένα σταυρός σε ίσιες γραμμές με κλασικό στυλ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένα εξαιρετικό παράδειγμα για μια κυρία, λάτρη της φινέτσας ενός κλασικού σχεδίου, θα ήταν κατάλληλος ο εξής σταυρός γάμου:
Ένας σταυρός αρραβώνα με μπριγιάν αποτελεί μια πολύ όμορφη πρόταση είτε μια γυναίκα έχει chic classic στυλ, είτε πιο ροκ, καθώς το σχέδιό τους, στις περισσότερες περιπτώσεις, ακολουθεί αυστηρά ίσιες γραμμές αποδίδοντας διαχρονικά σχέδια, των οποίων η αξία επιτρέπει να εξελιχθούν σε σταυρούς-κειμήλια μετά το πέρας κάποιων χρόνων.

Δείτε εδώ το στυλ των σταυρών γάμου με μπριγιάν:


Σε σταυρούς αρραβώνα με μπριγιάν υπάρχουν, όμως, και πιο μοντέρνα σχέδια που ξεφεύγουν από τα κλασικά, όπως ο σταυρός:


Ανακαλύψτε στο κατάστημά μας kosmima24.gr εξαιρετικές προτάσεις σε σταυρούς αρραβώνα από λευκόχρυσο 18 καρατίων με μπριγιάν σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, γιατί κάνουμε την πολυτέλεια να γίνει προσιτή ακόμα και στα διαμάντια. Για γυναικείο σταυρό αρραβώνα, σε αντίθεση με έναν σταυρό βάπτισης για γυναίκα, το μέγεθος του σταυρού είναι αμελητέο. Δηλαδή, δεν είναι απαραίτητο ο σταυρός να έχει το μέγεθος που θα είχε ένα βαπτιστικός σταυρός, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι σταυροί αρραβώνων απευθύνονται σε νεαρές κοπέλες, οι οποίες προτιμούν κάτι νεανικό, διαχρονικό και μοντέρνο. Παραδείγματος χάριν ένας υπέροχος σταυρός γάμου για γυναίκα είναι ο εξής:


Ο συγκεκριμένος σταυρός με μπριγιάν θεωρείται ένας μοντέρνος σταυρός, με λεπτές γραμμές, υπέροχο design και διαστάσεις που επιτρέπουν στην εκάστοτε κοπέλα να τον φοράει καθημερινά. Ένα πανέμορφο πολύτιμο κόσμημα μπριγιάν για έξτρα καθημερινή λάμψη. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και ένας σταυρός μεγαλύτερων διαστάσεων όπως το προϊόν με κωδικό 013050C, είναι αποδεκτός ως δώρο αρραβώνα ή γάμου αν το στυλ της κοπέλας είναι πιο κλασικό. Σε σύγκριση δηλαδή με τον προηγούμενο σταυρό με κωδικό 011711, o 013050 είναι πιο επιβλητικός σε μέγεθος χωρίς να επισκιάζει τον πρώτο, καθώς ο ένας είναι διακοσμημένος ολόκληρος σε μέγεθος, ενώ ο δεύτερος σταυρός υπερέχει σε μέγεθος με ένα μπριγιαντάκι στο κέντρο.
Επίσης, ένα καταπληκτικό δώρο αρραβώνων και δώρο γάμου θα μπορούσε να είναι και ο γυναικείος σταυρός 011272 ο οποίος είναι μικρότερος σε μέγεθος από τους δύο παραπάνω σταυρούς διαθέτοντας ένα διαμάντι κοπής μπριγιάν στο κέντρο του , για τις λάτρεις της φινέτσας ενός απλού σχεδίου σε σταυρό.




Συμπεραίνουμε από όλα αυτά ότι εξαρτάται καθαρά στο προσωπικό γούστο και το στυλ της εκάστοτε κοπέλας το μέγεθος του σταυρού που επιθυμούμε να κάνουμε δώρο. Λόγω της καινοτομίας στο χώρο του κοσμήματος, οι γυναικείοι σταυροί πλέον κατασκευάζονται και σε ροζ χρώμα όπως ο σταυρός με κωδικό
015478Ο σταυρός αυτός κατασκευάζεται τόσο σε χρυσόλευκόχρυσο όσο και σε ροζ.



Δείτε τον πίνακα με τα δείγματα σταυρών:
 


Το χρώμα του σταυρού δηλαδή εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας της κοπέλας στην οποία απευθύνεται το δώρο. Για παράδειγμα, σε σταρένιες επιδερμίδες θα ταίριαζε καλύτερα ο γυναικείος σταυρός με κωδικό 015817.


Ενώ σε πιο ανοιχτόχρωμες, ροδαλές επιδερμίδες θα ταίριαζε καλύτερα ο ίδιος σταυρός γάμου σε ροζ gold ή λευκόχρυσο,όπως ...

http://www.kosmima24.gr/index.php?act=viewProd&productId=8282

Άρα είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας το γούστο και την αισθητική της κοπέλας πριν αποφασίσουμε το σχέδιο του σταυρού και έπειτα το χρώμα της επιδερμίδας της, προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή σε σταυρό αρραβώναΈνα ολοκληρωμένο σετ γάμου ή σετ-δώρο αρραβώνα για γυναίκα είναι ένας σταυρός με την αλυσίδα του. Για ολοκληρωμένα πακέτα αρραβώνων κάντε κλικ στην κατηγορία Σταυροί Βάπτισης-Γάμου και έπειτα επιλέξτε Βαπτιστικοί Σταυροί με Αλυσίδα προκειμένου να περιηγηθείτε σε όλα τα διαθέσιμα σχέδια σε σταυρό γάμου και σταυρό αρραβώνα του Kosmima24.gr, επιλέγοντας τα φίλτρα που θα κάνουν ευκολότερη την αναζήτησή σας. Ξεκινήστε με το φύλο «Γυναικείο», ώστε να περιορίσετε την αναζήτησή σε σταυρό γάμου με αλυσίδα γυναικείο. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βοηθητικά φίλτρα έτσι ώστε να ρυθμίσετε την αναζήτηση με βάση το ποσό που διατίθεστε να δαπανήσετε για τον σταυρό αρραβώνα.


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG