2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για τον Σταυρό
Κατηγορίες

Ανδρικός Σταυρός Γάμου/Αρραβώνα

10/01/2019


 
Ο ανδρικός σταυρός για τον γάμο ή τον αρραβώνα θεωρείται πιο εύκολη επιλογή από ένα βαπτιστικό σταυρό για αγόρι. Και αυτό συμβαίνει γιατί ένας άντρας έχοντας διαμορφώσει αισθητική και γούστο, ξέρει ποιο είναι το σχέδιο και το χρώμα σε σταυρό που θα του ταιριάξει καλύτερα, σε αντίθεση πάντα με ένα μωρό για το οποίο καλείται να διαλέξει για εκείνο ο νονός –ή η νονά τον βαφτιστικό σταυρόΣήμερα, λοιπόν, λόγω της τεράστιας εξέλιξης στον χώρο της κατασκευής χρυσού κοσμήματος υπάρχουν άπειρα σχέδια σε ανδρικό σταυρό που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και αυτούς με τα πιο εξεζητημένα γούστα.

Για τον λάτρη του κλασικού σχεδίου: Ο κλασικός χρυσός ανδρικός σταυρός.



Ένας διαχρονικός χρυσός αντρικός σταυρός κλασικού σχεδίου, ο οποίος μπορεί να φορεθεί από άντρες κάθε ηλικίας. Ένας κλασικός σταυρός ωστόσο μπορεί να παραμείνει κλασικός, έστω και αν έχει υποστεί κάποιες παρεμβάσεις.

Ένας ανδρικός σταυρός σε χρυσό χρώμα με σφυρήλατη όψη και ματ φινίρισμα, ο οποίος ωστόσο εξακολουθεί να υποστηρίζει κλασικές και διαχρονικές αξίες.

Για τον σύγχρονο άντρα: Οι περισσότεροι άντρες, σήμερα, δείχνουν μία μεγαλύτερη προτίμηση στο λευκό χρώμα και στα πιο μοντέρνα σχέδια, τα οποία ωστόσο παραμένουν εξίσου διαχρονικά, όπως ο λευκόχρυσος σταυρός Κ14.

 


Ο αντρικός λευκόχρυσος σταυρός Κ14 είναι ένα υπέροχο σχέδιο με μοντέρνες καμπυλωτές γραμμές και λευκόχρυσο σύρμα τυλιγμένο στο κέντρο του. Ο συρματερός σταυρός με τον κομψό σχεδιασμό ήρθε για να μείνει.

Για τον μοντέρνο άντρα:  Ένα σταυρός σε μοντέρνα γραμμή με πρωτότυπο σχέδιο θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιλογή.

Ένας δίχρωμος ανδρικός σταυρός που αποτελεί την επιτομή του κομψού και μοντέρνου σχεδιασμού. Ακόμη, ένας σταυρός διπλής όψεως με την μπροστινή του όψη να θυμίζει κλασικό σχέδιο ενώ η πίσω όψη ακολουθεί πιο μοντέρνες γραμμές και σχέδιο, αποτελεί την ιδανική λύση για έναν άντρα ο οποίος θέλει να ξεχωρίζει και να πρωτοτυπεί με το στυλ του. Το σχέδιο είναι το πιο ουσιαστικό στην επιλογή ενός αντρικού σταυρού. Έπειτα το χρώμα καθορίζεται με βάση την αισθητική και το γούστο του κάθε άντρα. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε σχέδιο χρυσού σταυρού υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σε λευκόχρυσο, χρυσό ή δίχρωμο. Σε έναν αντρικό σταυρό ακόμα το μέγεθος καθορίζεται από το σχέδιο. Παραδείγματος χάριν:


Ένα ικανοποιητικό μέγεθος σε ανδρικό σταυρό κυμαίνεται μεταξύ 3,0 και 3,5 πόντων μαζί με τον κρίκο του. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο σταυρός είναι απαραίτητο να κυμαίνεται στα προαναφερθέντα μεγέθη. Μπορεί κάποιος να επιθυμεί να φορέσει κάτι πιο διακριτικό στο μάτι, άρα και μικρότερο στο μέγεθος.

Αυτός ο χρυσός σταυρός χαρακτηρλιζεται ως κλασικό σχέδιο ύψους 2,5cm και είναι πιο διακριτικός από τους παραπάνω σταυρούς, χωρίς να χάνει τη φινέτσα και την κομψότητά του.
Επίσης μην ξεχνάτε πως για ακόμη περισσότερο στυλ και άνεση είναι δυνατόν ένα άντρας να συνδυάσει έναν αντρικό σταυρό με μαύρο ή καφέ δερματάκι (ανάλογα με το χρώμα του σταυρού), προκειμένου να μπορεί να τον φοράει καθημερινά συνδυάζοντάς τον εύκολα με κάθε outfit. Η ποικιλία σε ανδρικούς σταυρούς στο kosmima24.gr παραμένει ανεξάντλητη με τις τιμές στο κατάστημά μας να είναι αναμφισβήτητα οι πιο προσιτές της αγοράς. Για περισσότερα σχέδια σε ανδρικούς σταυρούς κατασκευής από χρυσό ή λευκόχρυσο επισκεφτείτε την ενότητα
Σταυροί Βάπτισης – Γάμου και με τη βοήθεια των φίλτρων ανακάλυψε τον ανδρικό σταυρό της αρεσκείας σας (με αλυσίδα ή χωρίς) φυσικά στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG