2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Όλα για το Μονόπετρο
Κατηγορίες

Είδη μονόπετρου δαχτυλιδιού

20/09/2020


 
 
Το σύγχρονο - κλασικό:

Χαρακτηρίζεται από ίσιες γραμμές στην κορώνα και πιο αυστηρό σχεδιασμό. Συνήθως, δηλαδή, τέσσερα δόντια σχηματίζοντας ένα τετραγωνικό σχήμα, διατηρούν σταθερή την πέτρα. Το μονόπετρο αυτό ενδείκνυται για κυρίες που είναι οπαδοί της κομψότητας ενός κλασικού σχεδίου. Ένα ενδεικτικό κλασικό μονόπετρο είναι το εξής:

 


Η φλόγα:

Ιδιαίτερα διαχρονικό μονόπετρο δαχτυλίδι, στο οποίο δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί. Είναι ξεχωριστό γιατί τα δόντια του περιστρέφονται με τέτοιο όμορφο τρόπο, που φτάνουν σε ένα σημείο να αγκαλιάζουν την πέτρα και κατά μία έννοια να την προστατεύουν. Οι περισσότερες γυναίκες που υποστηρίζουν το πιο μοντέρνο στυλ είναι λάτρεις του συγκεκριμένου 
μονόπετρου δαχτυλιδιού.


 


 
Η ροζέτα:

Εκπληκτικό σχέδιο μονόπετρου δαχτυλιδιού που τελευταία φαίνεται να κατακτά ολοένα και περισσότερο την καρδιά των γυναικών, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές! Η λεγόμενη “ροζέτα” αποτελεί ένα μονόπετρο, το οποίο κυριολεκτικά μοιάζει με λουλούδι ανεξαρτήτως των πετρών που το κοσμούν. Η γοητεία της ροζέτας είχε κατακτήσει την καρδιά της τέως θρυλικής πριγκίπισσας Diana και έχει επίσης εξελιχθεί στο αγαπημένο δαχτυλίδι της νυν πριγκίπισσας της Αγγλίας Kate Middleton.
 

 
 
 
To kosmima24.gr, δημιουργώντας πολυτελή χρυσά κοσμήματα, δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει στη συλλογή του ένα τέτοιο καταπληκτικό δαχτυλίδι. Και για τον λόγο αυτό σας συστήνει το καταπληκτικό ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΙ το οποίο κοσμείται με ζαφείρι 2,36ct και 10 διαμάντια κοπής μπριγιάν βάρους και βάρους1,16 ct γύρω από το ζαφείρι. Ένα μοναδικό σχέδιο που σίγουρα θα κατακτήσει την καρδιά της αγαπημένης σας…
 

Το μονόπετρο δαχτυλίδι "ροζέτα" ωστόσο, κατασκευάζεται σε πληθώρα σχεδίων και κοσμείται από διάφορες πέτρες. Για παράδειγμα θα μπορούσε ένα μονόπετρο 18Κ να δεθεί με σμαράγδι ή ρουμπίνι αντί για ζαφείρι και πάντα με μπριγιάν γύρω από τις κεντρικές πέτρες. 

 

 
 

 
 
Παραδείγματος χάριν, αν το πράσινο χρώμα είναι το χρώμα–σύμβολο της ελπίδας, της χαράς και της νιότης τότε ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με σμαράγδι θα ήταν το καταλληλότερο δώρο στη γυναίκα με την οποία θέλετε να “ισχυροποιήστε τα θεμέλια” της σχέσης σας.
 
Μονόπετρο Υπερπαραγωγή:
 
Στην κατηγορία αυτή εμπίπτουν τα περισσότερα σχέδια μονόπετρου δαχτυλιδιού τα οποία κοσμούνται με περισσότερες από μία πέτρε, είτε αυτές είναι ζιργκόν, είτε φυσικά διαμάντια. Τα συγκεκριμένα μονόπετρα δαχτυλίδια "κλέβουν" τις εντυπώσεις και διακρίνονται ιδιαιτέρως για τη λάμψη τους. Φυσικά μονόπετρα “υπερπαραγωγή” μπορούμε να βρούμε τόσο στα 18 καράτια με διαμάντια, όσο και στα 14 καράτια με συνοδεία ζιργκόν πετρών. Λόγω της ακαταμάχητης λάμψης του το συγκεκριμένο μονόπετρο δαχτυλίδι μπορεί να σταθεί αντάξια μόνο του στο χέρι, δίχως να συνδυαστεί με βέρα ή κάποιο άλλο σειρέ δαχτυλίδι. Είναι ιδιαίτερα επιβλητικό μονόπετρο ήδη από μόνο του, όπως το λαμπερό αυτό δαχτυλίδι αρραβώνων στα 18 καράτια που με τρεις σειρές διαμάντια κοπής μπριγιάν και ένα κεντρικό διαμάντι 0,40ct, έρχεται να κατακτήσει κάθε βλέμμα!
 

 
 
Το λευκόχρυσο δαχτυλίδι 14 καρατίων που κοσμείται με πέτρες ζιργκόν (συνθετικές πέτρες), είναι ιδιαίτερα λαμπερό και επιβλητικό. Ένα μονόπετρο που καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να αποχωριστεί!


 
Το αριστοκρατικό:
 
Εξαιρετικής φινέτσας μονόπετρο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από λευκόχρυσο 18 καρατίων που φέρει μία κορώνα, της οποίας η βάση είναι καλυμμένη με μικρά μπριγιαντάκια για να προσδίδεται ακόμα περισσότερη λάμψη στο κεντρικό διαμάντι, θυμίζοντας κυριολεκτικά μια βασιλική κορώνα. Το “αριστοκρατικό” αυτό μονόπετρο αποτελεί την επιτομή της επιβλητικής κομψότητας.
 
 
Η αμερικάνα:

Χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακότατο
δαχτυλίδι για πρόταση, που διαθέτει υψηλή κορώνα και ανυπέρβλητο σχεδιασμό! Το μονόπετρο αυτό με μπριγιάν αποτελεί την επιτομή ενός μοναδικού δαχτυλιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για να προκαλεί εντυπώσεις και να μαγνητίζει βλέμματα! Ποια γυναίκα άραγε, θα μπορούσε να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο; Μπορείτε κι εσείς τώρα να μάθετε την απάντηση σε αυτό στο ερώτημα, χαρίζοντας ένα μονόπετρο "αμερικάνα" στη γυναίκα της ζωής σας για να κατακτήσετε την καρδιά της μια για πάντα.

 
Για ακόμα περισσότερα σχέδια και προτάσεις για μονόπετρα δαχτυλίδια περιηγηθείτε στην ενότητα Μονόπετρα Δαχτυλίδια με Διαμάντι ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στα τηλέφωνα 8001102424 (χωρίς χρέωση από οποιοδήποτε σταθερό), στο 2310 521189 και στο 2310 536690, προκειμένου να βρείτε το μονόπετρο δαχτυλίδι που θα ταιριάξει καλύτερα στη δική σας περίσταση!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG