2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Μόδα
Κατηγορίες

Νέες τάσεις της μόδας

17/01/2018


Οι τελευταίες λέξεις της μόδας στα κοσμήματα λένε τι πρέπει να αποκτήσετε!
Χειμωνιάζει σιγά σιγά και η αγορά έχει κατακλυστεί από τις νέες χειμερινές collection σε ρούχα και κοσμήματα! Η καλύτερη αφορμή για γυναίκες και άνδρες που λατρεύουν τα ψώνια και τις βόλτες στην αγορά, επιθυμώντας να βρουν ό,τι ταιριάζει περισσότερο στο γούστο τους και προσδίδει ομορφιά στις εμφανίσεις τους. 
Τα κοσμήματα ακολουθούν τις δικές τους τάσεις στη μόδα, δίνοντας συνεχώς νέες υπέροχες ιδέες για εσάς όσο και για ένα λαμπερό δώρο, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει! Το kosmima24.gr έχει συγκεντρώσει μερικά από τα κοσμήματα της συλλογής του που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, με την υπόσχεση ότι σίγουρα θα εντυπωσιάσουν εσάς, τον περίγυρό σας και φυσικά, τους αποδέκτες των δώρων σας! 
  • Κολιέ δίσκος από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων
Πρώτη υπέροχη πρόταση που κοσμεί τον λαιμό μιας γυναίκας αποτελεί αυτό το λαμπερό κολιέ σε σχήμα δίσκου κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων. Επάνω στη στρογγυλή πλάκα μπορείτε να ζητήσετε χάραξη κειμένου, ονόματος ή οποιουδήποτε σχεδίου της δικής σας επιλογής, προκειμένου να δώσετε έναν ακόμα πιο προσωπικό χαρακτήρα στο κόσμημα. Αυτομάτως το κολιέ θα γίνει μοναδικό για το πρόσωπο που θα το φορέσει! Αναζητήστε το κολιέ στο ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24.gr με κωδικό προϊόντος 024525 και αποκτήστε το άμεσα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή! 
  • Κολιέ δίσκος μονόγραμμα από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων
Στο ίδιο μοτίβο με το προηγούμενο κολιέ, ένα ακόμη κόσμημα λαιμού σε σχήμα δίσκου προστίθεται στη μοντέρνα συλλογή του kosmima24.gr! Κατασκευασμένο επίσης από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων, διαθέτει διάτρητο μονόγραμμα στο κέντρο του δίσκου! Μπορείτε να ζητήσετε το μονόγραμμα του ονόματός σας ή όποιο εσείς επιθυμείτε φορώντας το στο λαιμό σας όλες τις ώρες της ημέρας! Αναζητήστε το με τον κωδικό προϊόντος 025013. Και ένα μικρό tip για το στυλ: Σύμφωνα με την τάση της μόδας μπορείτε να συνδυάσετε μαζί δυο ή και τρία κολιέ από τα παραπάνω σε διαφορετικά μήκη το καθένα κάνοντας πιο σικάτη την εμφάνισή σας, καθώς στολίζουν πλούσια το μπούστο!
  • Κρίκοι από χρυσό 14 καρατίων
Τα σκουλαρίκια κρίκοι υπάρχουν στη γυναικεία μπιζουτιέρα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και επειδή οι κρίκοι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, έχοντας πάντα το δικό τους φανατικό κοινό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μοντέρνα συλλογή μας ένα ζευγάρι χρυσών σκουλαρικιών σε σχήμα κρίκου. Κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων και σε μεσαίο μέγεθος, αυτό το ζευγάρι σκουλαρικιών μπορεί να φορεθεί καθημερινά με οποιαδήποτε εμφάνιση! Αναζητήστε το προϊόν με τον κωδικό 001040. Για όσες επιθυμούν ένα μεγαλύτερο μέγεθος κρίκου για να αποκτήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακό στυλ, προτείνονται οι χρυσοί κρίκοι 14 καρατίων με τον κωδικό 001019. Μην ξεχνάτε πως οι κρίκοι τα τελευταία χρόνια είναι το αγαπημένο κόσμημα πολλών διάσημων γυναικών από τον καλλιτεχνικό χώρο συνδυάζοντάς τους με κάθε εμφάνιση και δίνοντας στο στυλ τους την ένταση που χρειάζεται. Σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος, λοιπόν, οι κρίκοι είναι πάντα αξιολάτρευτοι! 
  • Κολιέ με μαργαριτάρι και χρυσά στοιχεία
Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα μαργαριτάρια; Αυτά τα δώρα του θαλάσσιου βυθού ήταν ανέκαθεν κορυφαία στις προτιμήσεις του γυναικείου φύλου σε κοσμήματα και ειδικά περιόδους αριστοκρατίας προηγούμενων εποχών. Ακόμα και στις μέρες μας, φορώντας ένα κολιέ με μαργαριτάρι, κάθε εμφάνιση αποκτά την αρχοντιά που της αξίζει! Δεν χρειάζεται, όμως, να ξοδέψετε μια περιουσία για να το αποκτήσετε. Το kosmima24.gr σας προτείνει αυτό το κομψό κολιέ με μαργαριτάρι σε διαχρονικό σχέδιο περασμένο σε κίτρινο σύρμα με κούμπωμα και λεπτομέρειες από χρυσό 14 καρατίων. Πρόκειται για ένα σικάτο και ταυτόχρονα πολύ οικονομικό κολιέ που μπορείτε να δωρίσετε στο εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αναζητήστε το με τον κωδικό προϊόντος 023785!
  • Σκουλαρίκια μαργαριτάρια με χρυσό κούμπωμα 14 καρατίων
Το παραπάνω μαργαριταρένιο κολιέ θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα με ένα ζευγάρι πανέμορφα μαργαριταρένια σκουλαρίκια με κούμπωμα από χρυσό 14 καρατίων! Τα σκουλαρίκια αυτά έχουν μέγεθος 9,0-9,5mm και μπορούν να φορεθούν άνετα σε κάθε περίσταση, από το πιο casual look μέχρι την πιο επίσημη εμφάνιση. Αναζητήστε το με τον κωδικό 011034. Εξαιρετική πρόταση για δώρο, που είναι βέβαιο ότι θα γίνει αμέσως αγαπητή και θα φορεθεί εύκολα! Αποκτήστε τα με μερικά απλά βήματα και σε ασυναγώνιστες τιμές, αποκλειστικά από το kosmima24.gr!
  • Μαργαριταρένιο κολιέ 14 καρατίων με άψογη ποιότητα μαργαριταριών QTV A’ Akoya - Round – White
Φυσικά για όσες γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κλασικό κολιέ γεμάτο με μαργαριτάρια δίνοντας έναν... αριστοκρατικό αέρα σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις το kosmima24.gr έχει την κατάλληλη πρόταση: με κωδικό προϊόντος 025885 αυτό το υπέροχο μαργαριταρένιο κολιέ με χρυσό κούμπωμα 14 καρατίων και άψογη ποιότητα μαργαριταριών QTV A’ Akoya - Round – White θα απογειώσει την εμφάνισή σας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κόσμημα λαιμού που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μιας γυναίκας. Άψογο κολιέ, κορυφαίο στο είδος του, που συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία δώρου, όπως ακριβώς αξίζει σε μια τόσο εκθαμβωτική πρόταση δώρου για την αγαπημένη σας!
Ανακαλύψτε στην ανανεωμένη συλλογή του Kosmima24 εντυπωσιακά σχέδια σε κοσμήματα σε μοντέρνες ή περισσότερο κλασικές γραμμές, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σε γούστο και οικονομία. Επισκεφθείτε σήμερα το kosmima24.gr, περιηγηθείτε με την άνεσή σας, απολαμβάνοντας μια πλήρη παρουσίαση κάθε κοσμήματος και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ολοκληρώστε την αγορά σας εύκολα και γρήγορα και η εταιρία μας θα την αποστείλει εντελώς δωρεάν εκεί που επιθυμείτε σε πολυτελή συσκευασία δώρου! Κοσμήματα για όλους από το Kosmima24!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG