2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάβ.: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα » Προτάσεις Δώρου
Κατηγορίες

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γυναίκες!

29/02/2024


Περισσότερο από μια Παγκόσμια Ημέρα, ο Μάρτιος είναι ένας ολόκληρος μήνας αφιερωμένος στις γυναίκες! Αφιερωμένος σε όλα όσα σημαίνει η γυναίκα και ο ρόλος της στη ζωή και την κοινωνία μας! Αγώνες για την ισότητα, ιστορικές και σύγχρονες διεκδικήσεις, γεγονότα που εμφύσησαν την αλλαγή σε όλο το φάσμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντανακλώνται στον Μάρτιο, καλωσορίζοντας όχι απλώς τη χαρά της Άνοιξης, αλλά την άνθισης ενός καλύτερου αύριο για όλους!

Μάρτιος, ο μήνας της Γυναίκας!


Η Γιορτή της Γυναίκας είναι ετησίως και παγκοσμίως τον Μάρτιο. Επικεντρώνεται κυρίως στη γνωστή συνεισφορά των γυναικών στον αγώνα για την ισότητα των φύλων, αλλά και ευρύτερα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσα από εορτασμούς, αφιερώματα και δράσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν τη μεγάλη αξία της γυναικείας επιρροής προς τη διαμόρφωση ενός δικαιότερου κόσμου.

Πότε δημιουργήθηκε ο Μήνας της Γυναίκας;


Ο Μήνας της Γυναίκας γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1987, αλλά οι πραγματικές ρίζες της αναγνώρισης χρονολογούνται πολύ νωρίτερα. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να ταξιδέψουμε στον εορτασμό μιας τοπικής γιορτής στο Σάντα Ρόσα της Καλιφόρνια, το 1978, όπου η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Επιτροπής Κατάστασης των Γυναικών της Κομητείας Σονόμα στην Καλιφόρνια, καθόρισε την εβδομάδα της 8ης Μαρτίου ως Εβδομάδα Ιστορίας των Γυναικών για να συμπίπτει με τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Σύντομα, η κίνηση εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα και τον κόσμο, καθώς περισσότερες κοινότητες ξεκίνησαν τις δικές τους γιορτές το επόμενο έτος, σύμφωνα με το National Geographic Kids.

Γιορτή της γυναίκας

Το 1980, το Εθνικό Έργο Ιστορίας των Γυναικών (τώρα Συμμαχία Εθνικής Ιστορίας των Γυναικών) οδήγησε ένα συνασπισμό ομάδων γυναικών και ιστορικών στις προσπάθειές τους για εθνική αναγνώριση, την οποία επέτυχαν. Τον Φεβρουάριο εκείνου του έτους, ο πρόεδρος Jimmy Carter εξέδωσε την πρώτη προεδρική προκήρυξη που ανακοινώνει την εβδομάδα της 8ης Μαρτίου 1980 ως Εθνική Εβδομάδα Ιστορίας των Γυναικών.
Οι πρόεδροι μετά τον Carter συνέχισαν να ανακοινώνουν Εθνική Εβδομάδα Ιστορίας των Γυναικών τον Μάρτιο, μέχρι που το Κογκρέσο πέρασε το Δημόσιο Νόμο 100-9 το 1987 που καθόρισε τον Μάρτιο ως Μήνα της Γυναίκας, αναφέρει το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας των Γυναικών. Από το 1995, κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εκδώσει ετήσιες προκηρύξεις που διακηρύσσουν τον Μάρτιο ως Μήνα της Γυναίκας.

Θέμα του Μήνα της Γυναίκας 2024


Κάθε χρόνο, η Συμμαχία Εθνικής Ιστορίας των Γυναικών επιλέγει ένα θέμα για να γιορτάσει τον Μήνα της Γυναίκας. Φέτος, το θέμα του Μήνα της Γυναίκας είναι "Γυναίκες που Υπερασπίζονται την Ισότητα, την Ποικιλομορφία και τη Συμμετοχή."
Σύμφωνα με τη Συμμαχία Εθνικής Ιστορίας των Γυναικών, το θέμα του 2024 αναγνωρίζει τις γυναίκες σε όλη τη χώρα που πιστεύουν ότι ένα θετικό μέλλον μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την εξάλειψη των προκαταλήψεων και των διακρίσεων "εντελώς από τις ζωές μας και τα θεσμικά μας όργανα."

για την γυναίκα

Γιορτάστε χαρίζοντας αγάπη και όμορφα γυναικεία δώρα κοσμήματα!


Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να χαρίζουμε υπέροχα δώρα; Η Γιορτή της Γυναίκας είναι απλώς η αφορμή για να δείξουμε την αγάπη μας στις γυναίκες της ζωής μας. Ευχηθείτε, χαρίστε τους το καλύτερο χαμόγελό σας, όμορφα λουλούδια, υπέροχα δώρα και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για τον ιερό ρόλο που επιτελούν ως θύλακες της ίδιας της ζωής στον κόσμο μας. Για ακόμα περισσότερες και πιο όμορφες ιδέες δώρων για τη γιορτή της Γυναίκας, μπορείτε να επισκεφθείτε την online συλλογή μας και να περιηγηθείτε σε μια ανεξάντλητη ποικιλία από χειροποίητα χρυσά κοσμήματα, ασημένια κοσμήματα, επώνυμα κοσμήματα και γυναικεία ρολόγια, μέσα από μια ευρεία γκάμα τιμών που είναι βέβαιο ότι θα δώσουν… πολύ έμπνευση στην αναζήτησή του ιδανικού δώρου!
Η ομάδα του Kosmima24 προτείνει:

Χρυσό γυναικείο κολιέ Κ14 με πράσινο ζιργκόν 047256

Γυναικείο κολιέ κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων στολισμένο με διάτρητο μοτίφ μέσα στο οποίο κοσμείται πράσινη πέτρα ζιργκόν μέσα σε καστόνι. Πανέμορφο κόσμημα για να το φοράτε καθημερινά και με όλες σας τις στιλιστικές επιλογές!

Χρυσά σκουλαρίκια κρικάκια Κ14 πλακέ 047054

Γυναικεία σκουλαρίκια κρικάκια κατασκευασμένα από χρυσό 14 καρατίων. Διαχρονικό κόσμημα με πλακέ σχεδιασμό και λουστρέ φινίρισμα που σίγουρα θα γίνει το καθημερινό σας item και θα σας συνοδεύει σε όλες σας τις εμφανίσεις!

Χρυσά σκουλαρίκια Κ14 ρόμβοι 048521

Γυναικεία σκουλαρίκια καρφωτά κατασκευασμένα από χρυσό 14 καρατίων, με μοτίφ σε σχήμα ρόμβου, με μοντέρνο σχεδιασμό. Μοντέρνο κόσμημα που συνδυάζει το λουστρέ και το ανάγλυφο φινίρισμα για να σας συνοδεύει καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Λευκόχρυσο γυναικείο μονόπετρο Κ18 Brilliant 048580

Μοναδικό γυναικείο μονόπετρο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από λευκόχρυσο 18 καρατίων, διακοσμημένο με διαμάντι κοπής μπριγιάν συνολικού βάρους 0.18 ct στο κέντρο του. Κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο στην αγαπημένη σας και σίγουρα θα το λατρέψει!

Γυναικείο βραχιόλι ασημένιο 925 με σχήματα ρόμβοι 047878

Πανέμορφο γυναικείο βραχιόλι με ρόμβους, κατασκευασμένο από ασήμι 925. Το σχέδιο περιλαμβάνει διαμανταρισμένη λευκή αλυσίδα και είναι στολισμένο με σχήματα ρόμβους σε όλο το μήκος του. Μια εξαιρετική πρόταση για δώρο που μεταφέρει τη διακριτική πολυτέλεια στο χέρι σας όλες τις ώρες της ημέρας!

Χρυσό δαχτυλίδι με διάτρητες σταγόνες Κ9 039381

Μοναδικό γυναικείο δαχτυλίδι από χρυσό 9 καρατίων, με διάτρητες σταγόνες στον περίγυρό του. Φορέστε το μόνο του ή σε συνδυασμό και με άλλα σας δαχτυλίδια και εντυπωσιάστε!

Γυναικείο ρολόι Lee Cooper Gold Metallic Bracelet LC07868.130

Ρολόι γυναικείο της εταιρείας Lee Cooper με μπρασελέ και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό χρώμα. Το καντράν του είναι λευκό με χρυσούς δείκτες και ενδείξεις. Κάντε ένα υπέροχο κλασικό δώρο σε εσάς ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που μπορεί εύκολα να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG