2310521189 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ)    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
2310521189    ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Καθημερινά: 9:00-20:00 Σάββατο: 9:00-17:00
phone_mob
search
0
Καλάθι αγορών
 0.00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  
Το καλάθι σας είναι άδειο.

.  
0
.
» Αρχική » Νέα - Χρήσιμα
Κατηγορίες

Άγιος Βαλεντίνος & Δώρα Κοσμήματα: Ένας Υπέροχος Κόσμος Αγάπης Ξημερώνει στις 14 Φεβρουαρίου



Ένας μαγικός κόσμος αγάπης ξημερώνει κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου! Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -ημέρα σύμβολο στο ημερολόγιο κάθε ερωτευμένου ζευγαριού- είναι αφιερωμένη στην αγάπη για να θυμίζει σε όλους πως όταν υπάρχει μπόλικη αγάπη στη ζωή μας, όλα γύρω μας γίνονται φωτεινότερα, πιο θετικά, πιο όμορφα!
Love is in the air
Βαλεντίνος ίσον δώρα! Ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουμε την αγάπη μας αυτή τη μέρα είναι τα δώρα, με τις ιδέες εδώ να κινούνται “κατά το πρωτόκολλο” ανάμεσα σε ορισμένες πολύ σταθερές αξίες για την περίσταση! Σοκολατάκια, αρκουδάκια, λουλούδια, καρδούλες μπαλόνια και φυσικά (τι άλλο;) αγαπημένα, λαμπερά κοσμήματα είναι τα δώρα που μοιράζουν χαμόγελα σε μια από τις πιο… αγαπησιάρικες ημέρες του χρόνου!
Love 365!
Γιατί μόνο σήμερα; Δεν είναι υπέροχο, τα ίδια συναισθήματα χαράς και ευτυχίας που κατακλύζουν την ημέρα, να επικρατούν στην ατμόσφαιρα καθημερινά; Γιατί πρέπει να περιμένουμε μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσουμε την αγάπη μας ή για να χαρίσουμε ένα όμορφο δώρο σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο;

Δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Ένας κόσμος που λειτουργεί πάντα “σαν να είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου” θα ήταν μια ευλογία για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι και όχι μόνο. Στολισμένα μαγαζιά, χαρούμενες μουσικές, διάθεση για δώρα, μέχρι… Valentine’s Day Special Offers θα μπορούσαν σε καθημερινή βάση να μας φτιάχνουν τη μέρα και να μας θυμίζουν ότι στο τέλος, λίγο παραπάνω αγάπη σε ό,τι κάνουμε, μόνο σε κάτι όμορφο μπορεί να μας οδηγήσει!
Με οδηγό τη λάμψη των κοσμημάτων
Εμπνεόμενοι από ένα τέτοιο μοναδικό σκηνικό στο Kosmima24, έχουμε δημιουργήσει ένα λαμπερό κόσμο κοσμημάτων που σας ταξιδεύει με την ομορφιά του και σας χαρίζει αφορμές για ένα υπέροχο δώρο κάθε στιγμή!
Στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι η κάθε στιγμή μετράει! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κοσμήματα δεν είναι απλά αντικείμενα αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Είναι σύμβολα της αγάπης και της αφοσίωσης προς τους ανθρώπους μας. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης, μια κίνηση που μιλά έμπρακτα για εμάς και δείχνει στο αγαπημένο μας πρόσωπο πόσο πολύ το νοιαζόμαστε κάθε στιγμή!

Δώρα αγίου Βαλεντίνου

Μέσα από μια ανεξάντλητη ποικιλία σε χειροποίητα κοσμήματα χρυσά, ασημένια κοσμήματα, αλλά και επώνυμα κοσμήματα από αγαπημένα brands, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει μοναδικές ιδέες δώρων, να ολοκληρώσει υπέροχους συνδυασμούς επιλογών ή να ζητήσει τις custom προσαρμογές που επιθυμεί για να αποκτήσει το κόσμημα των ονείρων του. Από τις απεριόριστες επιλογές σε συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και σχεδίων, μέχρι το μεγάλο εύρος τιμών, μια κατάλληλη επιλογή δώρου σας περιμένει στις συλλογές του Kosmima24.
To λέμε και το πιστεύουμε: Η έκφραση της αγάπης δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε ένα συγκεκριμένο ημερολογιακό σημείο… αλλά να παίρνει έμπνευση από αυτό και να διαρκεί κάθε μέρα! Ας κάνουμε τον κόσμο μας λαμπερό και γεμάτο αγάπη κάθε μέρα του χρόνου. Ας ανταλλάσσουμε κοσμήματα και χαμόγελα όσο περισσότερο μπορούμε!
Επισκεφθείτε σήμερα τις συλλογές του Kosmima24.gr, ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία από υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, faux bijou, ανδρικά και γυναικεία ρολόγια και άλλες ιδέες δώρων και βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένου σας!
Αναζητάτε το ιδανικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο; Τότε αυτές οι προτάσεις σας ενδιαφέρουν!
Χρυσή μπουλ καρδιά με αλυσίδα Κ14 047471C
Κωδικός: 047471C
Γυναικείο κολιέ κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων. Είναι στολισμένο με μοτίφ σε σχήμα καρδιάς με λουστρέ φινίρισμα και ιδιαίτερο πομπέ σχεδιασμό. Ένα ξεχωριστό κόσμημα για να κάνετε δώρο στην αγαπημένη σας την ημέρα του επετείου σας!
Χρυσά καρφωτά σκουλαρίκια Κ14 καρδούλες 048399
Κωδικός: 048399
Γυναικεία καρφωτά σκουλαρίκια κατασκευασμένα από χρυσό 14 καρατίων. Minimal και κομψά σκουλαρίκια με μοτίφ σε σχήμα καρδιάς με διάτρητο σχεδιασμό, ολοστόλιστα με λευκές πέτρες ζιργκόν. Φορέστε τα καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ και με όλες σας τις στιλιστικές επιλογές!
Ανδρικό βραχιόλι U.S POLO από ανοξείδωτο ατσάλι JW9245BR
Κωδικός: JW9245BR
Ανδρικό βραχιόλι του επώνυμου οίκου U.S POLO με κούμπωμα ασφαλείας κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Μοντέρνο ανδρικό αξεσουάρ που αποτελείται από υπέροχη μπρασελέ αλυσίδα, με μαύρη λεπτομέρεια στο κέντρο της και μια διακριτική μαύρη πετρούλα. Είναι κατάλληλη επιλογή δώρου για τον αγαπημένο σας!
Γυναικείο ασημένιο δαχτυλίδι 925 με κόκκινη ροζέτα 048357
Κωδικός: 048357
Γυναικείο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925, με ροζέτα σε σχήμα καρδιάς, διακοσμημένη με μία κόκκινη πέτρα ζιργκόν στο κέντρο και λευκές πέτρες ζιργκόν περιμετρικά. Κάντε το πιο όμορφο δώρο στην αγαπημένη σας και σίγουρα θα το λατρέψει!
Hugo Boss στυλό Ballpoint Pen Gear Brushed Chrome HSK4414B
Κωδικός: HSK4414B
Εντυπωσιακό στυλό από ορείχαλκό της εταιρείας Hugo Boss με μπλε μελάνι, έχει ματ επεξεργασία και υπέροχες λουστρέ λεπτομέρειες. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ιδιαίτερο στυλό!
Μαργαριταρένιο κολιέ Κ14 με ζιργκόν και μοτίφ με καρδιά 047654
Κωδικός: 047654
Γυναικείο κολιέ κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων με μαργαριτάρια. Ένα υπέροχο κολιέ που κοσμείται με μικρά μαργαριτάρια σε όλη του την επιφάνεια και τέσσερα μεγαλύτερα μαργαριτάρια που βρίσκονται ανάμεσα από μικρές χρυσές μπίλιες. Στη μέση βρίσκεται κυκλικό μοτίφ φτιαγμένο από το κέλυφος του μαργαριταριού με λαμπερές λευκές πέτρες ζιργκόν περιμετρικά και στο κέντρο χρυσό σχέδιο καρδούλα. Μοναδικό κόσμημα που μπορεί να στολίσει το λαιμό σας σε κάθε περίσταση και να κλέψει τις εντυπώσεις!
Αφού, στο τέλος, η αγάπη είναι το πιο πολύτιμο κόσμημα που μπορούμε να έχουμε στη ζωή μας!
Χρόνια σας πολλά!


Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή Ασφαλείς συναλλαγές - Εγγύηση κατασκευαστή




Έχετε δει ως τώρα
letter letter NEWSLETTER Μάθετε πρώτοι τα νέα του Kosmima24
Κοσμήματα
Κοσμήματα Επικοινωνία
2310521189
2310531831
2310536690
Πτολεμαίων 31 - 1ος Όροφος
ΑΦΜ 800371372
Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000
546 30  -  Θεσσαλονίκη
Δευτ. - Παρ.:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 17:00
espa_gr
visa mastercard paypal elta acs eurobank alphabank ethniki piraeus ssl
© 2010 - 2024 - Κοσμήματα Kosmima24.gr Κατασκευή Eshop by infocus
Back to top
COOKIE DIALOG